lørdag den 12. december 2009

nysne

Så kom den: sæsonens første sne.
Mon mejserne i år finder vej til vores fedtkugler?

torsdag den 10. december 2009

staklen

Hvad betyder det, når vi har sådan en kasse stående?
At en fra familien har været til tandlægen såmænd.
For lige overfor tandlægen, som er i landsbyen Dußlingen, kan man få verdens bedste æblejuice. Lavet af æbler fra markerne omkring byen.
Og hvem var så staklen dennegang?
Áki havde en mælketand, som ikke ville forlade sin plads. Den nye tand måtte på bedste haj-vis komme ud i anden række. Det går jo ikke. Men efter en sprøjte, kan man ikke spille basun, så der røg den undervisningstime.

onsdag den 9. december 2009

2010

Min kalenderbog for det kommende år har jeg indbundet med stof fra min børne-sengetøjs-kollektion. 2010 starter markedsføringen....spændende!

tirsdag den 8. december 2009

om halsen

På denne egn afholder man ikke julefrokoster. Nej, man går på julemarked. Kári var på julemarked i Stuttgart med pigecrewet fra klassen her i weekenden....og kom hjem med denher om halsen. "Du bist ein toller Typ", står der.

mandag den 7. december 2009

79

Oma havde inviteret på restaurant i anledning af sin 79. fødselsdag.

Det var i "Post" i Weilheim.

Erika griner sådan, fordi Jürgen låner hendes læsebriller.

Her et par billeder af selskabet....


Jeg var ikke den eneste fotograf.

Eeeeendelig kom maden. Áki havde ellers lige højlydt forkyndt, at dette sted vist ikke var for sultne mennesker, de ville dø en grusom sultedød.

Efter fodringen......

tog vi hen til Oma, så hun kunne få pakket sine gaver op. Kári havde skrevet et digt til hende, som Áki blev nødt til at trøste hende efter. Det var SÅ rørende.

Wenni i julestemning.

søndag den 6. december 2009

Nikolaus

Hvis tyske børn stiller deres velpudsede støvler frem den 5.12 om aftenen og ellers har været artige HELE året, så kommer Nikolaus forbi om natten og fylder støvlerne med godter.
Da Wenni var lille, kom han forbi i levende live i børnehaven, og han havde godter med til de artige og spanskrør til de normale. Stakkels Wenni!

Hos halvtyskere er det nok med gummistøvler, og at man er artig afogtil.
Áki:" Neeeej se, der er en julemand i.....og nødder.....og sand!"