fredag den 2. april 2010

noget så enig

Endnu en video fra Wennis fundus.
Et foredrag som debaterer, hvad der er vigtigt i skoleuddannelsen af vore børn.
Udover at det er charmerende og morsomt holdt, er jeg bare noget så enig med foredragsholderen, Ken Robinson.

torsdag den 1. april 2010

bygge

Kári har ryddet sit skab op. Der var mange gode ting i. Bl.a. dette byggesæt, som Áki straks har taget i brug. Første skridt er at indse, at man skal læse og følge brugsanvisningerne til punkt og prikke, ellers bliver der ikke noget resultat - en svær indsigt at nå i vores familie, hvor kreativiten er i højsædet. Men når man er nået så vidt, kan man bygge en mammut/neandertaler-vægt,

eller en kompliceret indretning, som kan få den lille spinkle neandertaler til at trække en kæmpetung mammut op i luften.

Der er også blevet bygget kørertøjer, som bliver drevet bl.a. af ballonkraft.
Det er en mægtig sjov byggekasse.....og der er ikke brug for voksenhjælp, så der er mulighed for at føle sig rigtig stolt.
Kári gad aldrig rigtig denher kasse, men nu har den vist fået sig en liebhaver.

onsdag den 31. marts 2010

påskegrene

Vi har været oppe på Achalm og kigge på et Gütle, som vi har fået tilbudt sammen med Kati. Det bliver ikke til noget, hverken Wenni eller jeg var fristede. Men nogle påskegrene fik vi da med hjem.

tirsdag den 30. marts 2010

fyrværkeri

Om aftenen sker det, at Wenni siger: "Så, nu er jeg smuttet...jeg skal til Island".
Specielt for tiden, for der er jo fyrværkeri deroppe. Rejsen foregår per computer og det er imponerende, hvad han finder på nettet af billeder. Her er to flotte film, som han anbefaler.
Lige da udbruddet startede kom der en sms fra Max, som endelig efter en laaang vinter derhjemme var på vej til Patagonien...nej, hvor han ærger sig over sin rejsetiming.
Men så er det jo godt at hans bedste ven har pcen fuld af fine fotos, når han nu ikke selv kan komme til at tage dem ;-)