lørdag den 12. juli 2008

lego-katalog

Wenni og jeg var på besøg i Katis nye tegnestue/showroom igår. Hun havde lavet nogle fantastisk flotte lamper betrukket med Marimekkotekstiler, som jeg slet ikke kender. Nu har jeg været inde og tjekke deres kollektion og den er jo gigantisk stor. Jeg sidder og får lyst til at sætte masser af kryds......ligesom i min barndoms legokataloger. Advarsel til alle med et stærkt taske-gen: hold jer væk fra taskesiderne!

fredag den 11. juli 2008

hårdt arbejde

Jeg skal væve en løber til Nana. Den skal være ca 4,5 m., så vi havde en lang trend at bomme.



Her tjekker Nana, om vi holder jævnt.


Her bliver trenden drejet op på den bagerste bom.



Det er sandeligt hårdt arbejde.

torsdag den 10. juli 2008

tårer


Da Kári har sommerferie, har han masser af tid til at lave mad. Det kan dog godt gi anledning til tårer, specielt når der skal hakkes løg.

onsdag den 9. juli 2008

kædereaktioner

Wenni har en DVD med et kunstværk på " Der Lauf der Dinge" af Fischli-Weiss. Det er 1/2 times kædereaktioner. Man får et lille indtryk i linket her. Det er een af Ákis yndlingsfilm, og det er morsomt at se den med ham, for han kan hele filmen udenad, og siger hele tide, hvad der sker som det næste.

skoleliv


Der er projektdage på Jos-Weiss-Schule. Áki kommer hjem med de dejligste selvlavede ting. Her ses forskellige spændende flyve-objekter præsenteret af min søn og hans ven Lars. Der har osse været en temadag om vand. Der havde de lavet en lille flåde af bl.a. propper og en model af et vandløberinsekt. Imorgen er der en udflugt....sikke et dejligt skoleliv!

tirsdag den 8. juli 2008

osse nogle kvinder

Når man bor i bykernen af Reutlingen, er man udsat for mange underlige ting og hændelser. F.eks. "Stadtlauf". Hver juli, når det er varmest, bliver der arrangeret et kondiløb igennem byen. Så er hele den indre by spærret og en masse muskuløse, svendende mænd tramper igennem gaderne og prøver at komme først.
Børnene synes, det er sjovt at sidde og kigge på.......osse nogle kvinder.


mandag den 7. juli 2008

Pfennig-spiel


Vi ville tage Oma ud på en lille tur igår, men det stod ned i stænger. Så det blev til læsning og en god runde Pfennig-spiel, fra Omas fantastiske samling af gamle brætspil - stadig elsket og ofte brugt. Kári blev over nat og kommer hjem med toget i eftermiddag.

søndag den 6. juli 2008

hyggelige billeder

Det har været en travl tid de sidste par uger. Først besøg fra Schweiz. Så Nana, som jeg satte den nye væv op med og derefter forberedte prøve og trend til en løber, som jeg skal væve for hende. Så kom Kári og mor, og vi har et ret intensivt behov for nakkekløning, små knus herogder, små spadsereture og snakke. Så der var noget at se til fra min side.
Da Jesko kom besøg i onsdags, synes jeg jo nok, at det var lidt meget at bage pandekager til 9 mennesker. Men jeg har jo en fast aftale med Jesko om at han altid får pandekager hos mig. Nana sprang ind og bagte et bjerg, som ville være Rasmus Klumps mor værdigt.