lørdag den 16. oktober 2010

Stuttgart

Tænk engang, Nina havde kun været i Stuttgart EEN gang før! Det svarer vel til folk i gamle dage fra Vesterbro, som aldrig havde været på Rådhuspladsen.
Nå...nu har hun fået set både Korbmayer , som er den fineste baby og børne-tilbehørsforretning i Stuttgart......

Derfor fører de mine ting (ha, ha!).....

......samt Koenigx, som var den hotteste café, dengang jeg boede dér. Den er stadig halvfemser chick, egentlig allerede retro.

Og ja, man kan sige Brezel: "Breee".

fredag den 15. oktober 2010

bedre menneske

Se hvad man kan få i Avocadostore Det er da lige godt utroligt, hvad folk kan finde på at bruge deres penge til, for at føle sig som bedre mennesker.......og det er godt fundet på/flot lavet af Oxfam.
Man kan også få pænt sengetøj i samme forretning.

torsdag den 14. oktober 2010

hvad laver han?

Ylva spurgte mig forleden: "Ser du egentlig nogensinde Kári? Jeg ser ham jo om morgenen i toget og så nogengange i skolen."
Nææææ, det er sjældent, må jeg nok indrømme.
Han kommer afogtil hjem og varmer madrester. Så sørger jeg for at udstyre ham med nogle STORE madpakker inden han forsvinder igen.
Hvad laver han, vil I nok gerne vide. Ja, se, det ville jeg jo såmænd også gerne. Men så meget kan jeg berette, at udover skolen er der en masse venner, som ringer og vil lave aftaler (forleden var han pludselig afsted til Beuren Termalbad).....
Så er der nu hele TO bands, hvoraf det ene Hustle´n´bustle har en del jobs.
Skolen tager en del tid. Kári har slet ikke musik mere. Da han så, hvem der skulle være hans musiklærer de næste to år, blev han bleg og skyndte sig at skifte kursus. Nu skal han så være student med etik som hovedfag.

onsdag den 13. oktober 2010

Lektiehygge

Mig:" Så, nu er det lektietid, Áki."
Áki: "Mukke, mukke!"
Ylva:" Du kan da bare komme op og lave dem hos mig, så hører vi vores orgel/trækbasunplade imens."
Áki:"Jaaaaa!"

Og det er så hvad de hører: