lørdag den 26. april 2008

Enke

Telefonsamtale med Mette:
Ingegerd : "Hvad, ringer du hjemmefra, hvoffor er du ikke på arbejde? Er du syg?"
Mette, afslappet : " Neeej, neeej, jeg skal først starte senere på kontoret idag"
Ingegerd, vildt forundret, fordi damen plejer at være uundværlig på det filmsproduceringskontor, hvor hun arbejder : " Jamen, hvordan kan det være?"
Mette : " Jo, fordi jeg skal spille DEN HVIDE ENKE oppe på HohenUrach Burgruine i aften...der skal vi optage en filmscene.""Fnis!"

Og så er det man ikke ved hvad man skal svare..........
Jeg glæder mig MEGET til de lovede fotos. Skal jeg putte et i bloggen?
Indtil videre et link til et par fotos fra spøgelsesborgen.

htmumle


Idag er det forår, strålende sol, små lysegrønne blade overalt.
Jeg har netop tilmeldt mig kursus nr 2 for webdesign. Det er sgu så sjovt, detder htmumle! Det bedste ved kurset er, at det hedder for " viderekommende ". Ja, ja, det er nu nok en mild overdrivelse, men lyder godt, ikk?

torsdag den 24. april 2008

Star Wars


Siden Áki fik lov til at se en Star Wars film henne hos Niels fra klassen, er han bidt af Star Wars.
Káris legoer er kommet til ny ære og værdighed. Og Wenni og Áki har en fast date foran computeren om aftenen, hvor de leder efter Star Wars film og andet godt.


onsdag den 23. april 2008

pryd


Ylva elsker citrusfrugter, har altid gjort det. På vores sidste bytur faldt vi over denneher, som nu pryder hendes vindueskarm.

tirsdag den 22. april 2008

parringsdans

Wenni og børnene var i biografen og og se "Unsere Erde". Tja, hvad mon det er på dansk? "Vores jord"? De kom meget opstemte hjem. En fantastisk film, simpelthen!
Osse Wenni, verdenskendt for sine hårde domme, mente at den burde/kunne alle se.
Áki og Ylva er siden da eksperter i paradisfuglens parringsdans, på opfordring opfører de den gerne, meget livagtigt. De forsker faktisk osse lidt i bøger og nettet, jeg tror faktisk, at det bliver et indslag til Liasfesten. Men det vides jo ikke endnu, for programmet er en stur, stur oferraskelse! Spændende!

mindst 40°

Så røg den weekend. Halsbetændelsen startede midt i html-kurset i fredags, og jeg sad hele lørdagen og skar tænder og holdt mig fast til bordkanten med mindst 40° feber, mens jeg prøvede at forstå og huske alt hvad læreren sagde. Og tænkte, dether kommer til at koste. Det gjorde det osse : da kurset var slut kastede jeg mig i seng og overgav mig feberen og det er først idag, jeg er nogenlunde menneske igen.
Og nu ....ha!......har jeg fået installeret et htmlprogram på min mac. Det hedder Smultron ( fordi det er lavet af en svensker). Er det ikke pænt? Og selve programmet er mægtig pænt lavet. Og jeg er så spændt på at komme igang, for nu er vejen ikke mere så forfærdelig lang, før jeg selv kan lave en hjemmeside. I ved sådan, snakke mere intimt med min computer, få et tættere forhold til den, så vi bedre kan forstå hinanden. Kommunikation, I ved!