lørdag den 2. januar 2010

Jusiberg

Idag var vejret fantastisk, vi snuppede bilen og kørte op til Jusi bag Metzingen. Det tager kun 10 minutter fra Reutlingen at komme derop. Vi var der i efteråret, og syntes godt at turen kunne tåle en gentagelse. Der var en fantastisk udsigt udover den østlige Albrand med borgruinerne Hohen Neuffen og Teck (ved Kirchheim). Bagved kunne man skimte Kejserbjergene.

Træerne var helt tilisede......

....og himlen dybtblå.

Solskin i trætoppene.

Og børn med slikpose.

Ja, det er højt oppe, og specielt temmeligt sneglat at komme nedad igen.


Vi var pakkede godt ind....



.....men når man fistrer rundt som en gal, mærker man ikke kulden.

fredag den 1. januar 2010

dagen derpå

Vi fejrede alle VILDT nytårsaften. Kári var hos venner. Og vi andre hos Kati og Martin. Efter raclette og kortspil gik vi op på Achalm i fuldmåneskin og prøvede at fyre flere raketter af end dem nede i Reutlingen, som vi jo havde frit udsyn til. Albrand stod helt klar i måneskin, utroligt smukt var det.
Dagen derpå kan være svær. Men vi indrettede os i puderummet med Monsters inc. og Matador del 12 & 13. Kun afbrudt af måltider.

Her ses fede, Kvik, svinehandleren, Boldt og røde projeceret på en væg i sydtyskland.

seddel

Min ældste søn lever et udsvævende ungdomsliv. Med to kliker, som skal passes: een i Tübingen og een her i byen, så er det sjældent, at han kommer tidligt i seng om weekenden. Hvis han overnatter hos en kammerat, får jeg en sms. Hvis han ligger oppe i sin seng, ligger der en seddel på køkkenbordet.
I dag stod der:
"Wer einatmet,
muss ausatmen,

wer einschläft,
muss ausschlafen!" -Kári

Han vil vist ikke vækkes.

torsdag den 31. december 2009

stoftrykke

I disse dage forbereder jeg messe. Kári hjælper mig med at stoftrykke. Værkstedet er på Wennis skole, 10 minutters gang hjemmefra. Kári læser, for hans tjans er at holde rammen, når der skal rakles, og det er kun ganske kort. Han fabler om at montere en hængekøje. Egentlig ikke nogen ilde ide.