fredag den 3. april 2009

glemte tiden

Wenni har været hos Oma hver dag, så nu syntes Kári og jeg at det var vores tur. Hun er på reha i Bad Urach, som ligger 20-30 bilminutter fra os.

Dette er udsigten fra hendes balkon.

Og dette....

Vi fik spillet rommé. Vi glemte faktisk lidt tiden.


Oma fulgte os ned til udgangen....gående....det var ret flot. Hun virker osse glad og stolt over at det går så godt med hendes genoptræning.
Lige bag klinikken ser man op på Hohen Urach, borgruinen.

torsdag den 2. april 2009

slatten

Først ondt i halsen, så ondt i maven med opkasteture hele natten. Ikke noget at sige til, at man er lidt slatten.

Det er ellers forår idag, 18°. Mine påskeliljer står på spring (de venter nok på at det skal blive påske).

Áki var ærgelig over at skulle være inde i det dejlige vejr.

onsdag den 1. april 2009

Se

Se, hvad der dukkede op af mine gemmer!
Wenni kan man kende på håret og på hans uforandrede smag for hvide undertrøjer. Gad vide hvornår denne avisartikel er fra. Måske ´68?

Der står:
"Sidste lørdag debütterede pop-gruppen "Exitus-Five" i "Lamm" i Dettingen. Ca 150 unge havde indfundet sig til debüten. Gruppen viste deres facetrigdom: udover progressiv musik blev der osse spillet folk- og protest-sange. Specielt Rolling-Stones-titlen "Satisfaction" medrev Publikum til bifaldsstorme."

Ja, jeg er ihvertfald fan, retroperspektivisk.

vilde med


Det er alle vilde med: Frugtspyd.

tirsdag den 31. marts 2009

fremtiden



"Hvad skal du være, når du blir stor, Áki?"
"Legoingeniør".

mandag den 30. marts 2009

i samme skuffe

Når jeg skal fortælle om min profesionelle werdegang, nævner jeg altid, at min vævemester skal udstille på (Hamlets) Kronborg i sommeren 09. Det kan jo næsten ikke lyde bedre, vel? Så har jeg jo næsten fået puttet mig i skuffe med Shakespeare.
Men lyv er det jo ikk......udstillingen åbnede her forleden i Kerteminde og kommer siden til Helsingør. Det er Nanas gobelin, der ses i baggrunden.

søndag den 29. marts 2009

søndagssport

Nogengange er min familie ret sportslige søndag morgen. Tidspunktet er valgt med omhu, for der er risikoen for at møde venner/bekendte/elever/skolekammerater mens man ser åndssvag ud i fjollet joggingtøj relativ lille. Efter morgenmaden (hvor der bliver udøvet et let gruppepres mod de slappe) starter vi i retning af Planie/ Pfullinger Eisenbahn. Ylva og Áki kører på cykel, Kári og jeg løber, Wenni går, men er afenellerandengrund alligevel den hurtigste.
Da vi ikke bevæger os hurtigere end vi kan snakke, er det faktisk superhyggeligt.
En lille omvej omkring den eneste rundkørsel i den indre by giver Ylva og Áki lejlighed til lidt yndet rundkørselscykling.
Hvis vi er meget heldige, møder vi Herr Albrecht i rødt skitøj, som er ude og powerwalke med stave....han vildt komisk ud, fuldstændig ligesom vi gør. Han vælger sikkert tidspunktet af samme grunde som os.