lørdag den 1. december 2007

Julelys


Så er der sat lyskæder op i køkkenet. Og vinduerne er pudsede. Forhåbentlig blev de osse rene, det var nemlig bælgravendes, da jeg endelig fik taget mig sammen.

Udstilling





Hermed de lovede billeder fra udstillingen i biblioteket.

Feberfri


Idag er Áki feberfri, men efter et døgn med 40°, ser han noget huløjet ud. Nu skal I høre, hvad lægen ordinerede igår : homöoipatisk medicin, hyppige omslag om benene med lunt eddikevand og til om natten - febersænkende medicin.
Idag var der en ny hængekøje i julekalenderen ( den gamle brød sammen, da Wenni og en bunke børn lå i den ). Den nye kan holde til 200 kg.

fredag den 30. november 2007

Så kom hun eeeendelig hjem.....

influenza

Det er heldigvis ikke skarlagensfeber, men en slem influenza, som hærger for tiden. Der blev endda taget blodprøve, det var Áki jo ikke lykkelig for - og jeg heller ikke. For reglen herhjemme er, at alt ubehageligt hos lægen koster en slikpose fra Karamella.
www.karamella-bonbonniere.de

Fredag morgen

Morgenen startede med at måle Ákis temperatur : 40°. Da der er skar-
lagensfeber på skolen, skal han til læge klokken 10 og undersøges.




En Schwabe skal til krisemøde på skolen (pga Schäfer)........så skal der lige smørres nogle Brezeln.

torsdag den 29. november 2007

Achalm


Flot udsigt de har fra musikskolen, ikk oss?
Tror I Ylva og Áki får spillet noget, eller sidder de bare og kigger ud af vinduet?

Ak ja


Det var den sommerferie.
Kári var på det tidspunkt allerede startet på Mellerup. ( Eller han er hjemme på weekend og ligger og sover / ligger halvdød på sofaen ).
Men udenfor er der action. Papsen skal ha tæv i fodbold. Stigen er lagt parat til at forhindre bolden i at ryge under granerne. Krigskostumet er taget på.
Tror I han ryster i bukserne?

onsdag den 28. november 2007

Hammer og kost


Så faldt hammeren, jeg er blevet medlem af ledelsen af Støtteforeningen til Leonardkirkens mange kor. Hvor Áki, Ylva, Kári og Wenni synger......i hver deres kor velogmærket. Så må vi se hvad der følger med den post. Jeg har allerede lavet en ny tilmeldingsformular. Nye koste fejer bedst.
http://www.kirchenmusik-online.de/reutlingen_leo.htm

Julekaktus


Min julekaktus blomstrer i år i julemåneden. Det er da en helt usædvanlig timing. Der er ikke noget så træls som blomstrende julekaktusser om sommeren.

mer Dinos


Hos Fru Albrecht skal man skrive lidt hver dag. For det meste bliver det til et par linier. Mer i mandags var den unge mand virkelig inspireret.
Hvis man klicker på billedet bliver det større. Fru Albrecht har rettet i teksten med blyant.

tirsdag den 27. november 2007

Kokos



Ylva med slæng slagtede lige en nød til eftermiddagskaffen. Paul og Áki fik osse lov til at hamre.

Bunkerne vokser




Bunkerne vokser, både den med sengetøjdesigns og så alle de andre.......

mandag den 26. november 2007

En hurtig øver


Så snupper vi lige en hurtig runde vio.......

Dino

Siden gårsdagens besøg på urweltmuseum går min yngste søn foroverbøjet, med fjedrende skridt, hænderne op foran overkroppen som klør, og underlige, farlige grimasser i ansigtet. Jeg er en ......og så kommer der etellerandet latinsk for en dinoart, jeg aldrig har hørt om. Jeg er ret sikker på Áki kender 30 forskellige slags fortidsøgler ret så nøje.
I morges blev der så opfundet en ny slags : drengen gik rundt foroverbøjet, med fjerdrende....osv og skelede. "Se mor, jeg er en skelosaurus."

søndag den 25. november 2007

Hat

Jeg vil jo ikke sige noget, I var jo alle ret kritiske mht mit hatteindkøb. Men hende kunsthåndværkeren har nu forespurgt, om det ville ok, hvis hun lavede nogle flere hatte efter min model ( normalt laver hun kun unikater). Fordi min model overraskende er blevet udtaget og vist i en meget besøgt modeblog - og nu vil alle ha en sådan hat. Min hat, for at være hel præcis. Min hattemager hedder iøvrigt Ella og er bosat i New York. Og jeg glæder mig bare så meget til at få post fra New York. Kig ind på bloggen, hvis I har lyst. http://themoldydoily.typepad.com/my_weblog/things_that_inspire_desire/index.html

Urweltmuseum Hauff



I Holzmaden, 10 km fra Kirchheim, ligger der et dinosaurusmuseum http://www.urweltmuseum.de/. Det består hovedsageligt af skifferplader med forsteninger fra Holzmaden og Ohmden. I haven står nogle "ægte " dinoer.
Efter vi havde hentet Áki tog vi derhen.
Børnene fik en guidet tur med hovedtelefoner. Det syntes de var mægtigt.
Fisken har altid været Wennis ynglingsforstening, ligesiden han var en purk i lederhosen.

Hos Oma







Ylva, Wenni og jeg hentede idag Áki fra hans lange weekend hos Oma.
Her er nogle billeder fra hendes lejlighed.

Far / datter




Nu bliver der lagt sidste hånd på værket.
Ylva har overblikket, blyant fast i hånd, udregningsseddel i rækkevidde, alle arbejdsremedier under kontrol. Wenni surrer rundt som en hveps og værkler. Ylva har sørget for musikken : Pink Panther af Mancini.

Hjææææælp!


Hvad gør man når ens champignoner begynder at få storhedsvanvid og lege fluesvampe?