lørdag den 10. marts 2012

ikke stå for

Áki kunne ikke stå for sin hund i vasketøjskurven og lavede dette snapshot.

fredag den 9. marts 2012

joggetur

Her i vinter har Lias, Kvik og jeg næsten hver søndag taget en joggetur i skoven. Det er en tur på 3 km med poster undervejs, hvor man kan lave sportsøvelser på nogle redskaber. Jeg jogger, børnene jogger OG laver sportsøvelserne, Kvik jogger i et femdobbelt tempo og tager turen frem og tilbage ti gange. Mægtig hyggeligt!

torsdag den 8. marts 2012

femte gang

Wenni har i nogen tid nu læst Ringenes Herre for mig og Áki. Vi er nu midt i sidste bog. Det er noget så hyggeligt. Han mener, det er femte gang han læser den højt. En gang per barn og så lidt af det løse. Han er helt fantastisk til at spille alle de forskellige roller, som der skal til. Specielt er han god til orkerne og hvad der ellers findes af uhyrer. Jeg mindes dengang far læste den højt for mig.

onsdag den 7. marts 2012

fint besøg

Vi har haft fint besøg fra Paris. Line og Paolo kom med toget for et par dage. Det var smadder hyggeligt. Vi havde endda held med vejret og kunne tage på en udflugt i solskin til Bad Urach, Uracher vandfaldet og op på borgruinen.

Vandfaldet var stadig frossent, det så ret flot ud.

Ja, vi VAR helt oppe på borgruinen. Vi afsluttede turen i et gammeldags konditori på torvet i Bad Urach med STORE flødeskumskager og kakao/kaffe.