fredag den 27. juni 2008

absolut lykkelig


Ikke så snart Nana ankom til Reutlingen stod min nye væv opstillet og parat. Det er nemlig hendes gamle væv, jeg har fået, så hun kunne lige instruere i at få den sat ordentlig sammen.


Tak til alle hjælperne i flytte-væv-projektet Sorø-Reutlingen. Jeg er absolut lykkelig, væven er fantastisk.


Nu skal vi til at sætte op til en prøve, jeg skal nemlig væve en løber for Nana.

onsdag den 25. juni 2008

schwäbisch græker


Idag kom Manuela, den schweiziske pige, som Ylva besøgte i Aarau for nogen tid siden. Hun er mægtig frisk og nem at være sammen med. Ylva og hende har det fint sammen, de pjatter og snakker en del. Hun skal være hos os til på fredag, imorgen er der ekskursion til Mercedesmuseet i Stuttgart med skolen.






Efter en lang jagt på en restaurant, som serverer schwäbisch mad, endte vi hos denne græker, som i det mindste har de rette traditionelle omgivelser.



Bemærk fjernsynet i vinduet....idag er der fodbold.

tirsdag den 24. juni 2008

Danmark vinder

Wenni og børnene er meget optaget af EM. De laver væddemål om hvem der kommer på 4. 3. 2. og 1. pladsen - ordentligt skrevet ned af Ylva. Jeg tror Danmark vinder, så jeg må ikke være med. Alle tyske spil bliver vist i Leo. Her er et link til en radioreportage om at se fodbold i Leonardskirche. De første visdomsord ( efter journalistens ) stammer fra min kære mand.