lørdag den 18. juli 2009

svært tilfreds

Kári var svært tilfreds med sin fødselsdag...den var SÅ god. Jeg ved ikke om det har noget at gøre med, at jeg på det nærmeste kun så ham til morgenmaden.....resten af dagen og natten fejrede han med sine venner. De er så sjove. Her ses Max og Alex, som blev og sov, efter de havde været på diskotek.
Søndag kommer den tyske familie til kaffe. Wenni har gjort huset rent, nu skal der bare bages.

fredag den 17. juli 2009

tårnstemninger

Da vi for tiden har stillads om Marienkirche-tårnet, har Wenni fået opfyldt en ældgammel drøm om at komme helt op på spidsen. Han tog kontakt med præsten og arkitekten, som har ansvaret for restaureringen, og bedt om lov til at komme derop med en skoleklasse. Der var en fantastisk oplevelse, syntes han. Jeg syntes, det var fantastisk at få lov til at blive ned på jorden. Men jeg er meget glad for dette billede af vores hus, som jeg har fået lov til at putte i bloggen. Kjeld, kan du huske, da I satte Veluxvinduerne i?

Disse skumringsstemninger, tog jeg forleden ud af vinduet fra påskeøen (Wennis kontor).

onsdag den 15. juli 2009

kreativ

Áki er en lidenskabelig lego-bygger. Til Liasfesten var der lavet en MEGET stor legoudstilling, ALLE figurene blev forklaret til de tålmodige tilskuere. Her ses en lillebitte del af udstillingen, samt de mest udholdende gæster.

Den dreng er overraskende kreativ med de små plastikdimser.

mandag den 13. juli 2009

Liasfest

,
Vi har været til Liasfest, og hvis man vil se hvordan det gik af stabelen, skal man kigge på Mettes blog, for det har hun lavet en grundig rapportage om.


Eet indlæg mangler der dog, det er Ylvas komposition for klaver, slagtøj og horn. Alt noteret på nodepapir selvfølgelig og uropført til Liasfesten.

dengang

Julius var her i weekenden. De unge mennesker tog et smut i svømmehallen. Mette og jeg var ved at smelte, da de forlod huset. Vi mindedes dengang, vi lærte hinanden at kende, og de sad ved siden af hinanden på Ylvas triptrap-stol (meget praktisk, Julius er venstrehåndet (som det hedder nutildags) så de kunne nemt spise med ske samtidigt). Og Julius ordnede på Ylvas hårdutter og de var idetheletaget så tilfredse i hinandes selskab.

sommer

...det blomstrer uden for mit værkstedsvindue...

søndag den 12. juli 2009

rigtig god veninde

Sina er ved at blive en rigtig god veninde til Ylva, hun er så sjov at lege med, har en masse skægge ideer. Selskabet ses som cowboy, røverdame og fin dame. Her har hun instrueret Áki i de rette bevægelser til hans rolle.