fredag den 3. august 2012

bjørneknogler

I aften sover vi på Gasthaus Bären. Den ligger ca 50m fra stedet på fotoet, en fantastisk slugt, som fører op på Alb. Der er også en gang ind i højplatoet, man kan gå de første 28m ind. Der blev fundet bjørneknogler i gamle dage. Men vi gik modigt derind, vi havde jo Kvik med.
Til spørgsmålet om mad kan der fortælles følgende: Det er kommet bag på os, at der ikke er en eneste bager eller anden forretning på ruten. Det er helt anderledes end oppe hos os nord for Alb. Så vi får en madpakke med, der hvor vi overnatter, og det var det. Ingen formiddagskaffe, eftermiddagsis, eller hvad man ellers kunne fantasere om.
God nat ønskes I her fra Hütten!

indviet

Fra Hausen er vi idag gået ned fra Alb igen, langs åen Schmiechen til landsbyen Hütten. Her er en del gamle vandmøller. Regnfrakkerne er blevet indviet. Min nye Danefæregnfrakke er perfekt. Heldigvis er det kun byger.

dejlig tur

Vi har en dejlig tur. Desværre boede vi igår så langt ude på landet, at de ikke havde noget internet, så billedet aftenens tur op på Alb langs den dampende "Acher", kommer først nu. Til gengæld var der tre bondegårde i bykernen med køer, fluer og mødding foran.

torsdag den 2. august 2012

vandretur direkte

De moderne tider har også nået min lille verden. Nu bliver der blogget DIREKTE fra mobiltelefonen. Dag et på sommerens store vandretur startede med en togtur til Blaubeuren. Her står Ylva foran Blautopf og tjekker kortet.