lørdag den 15. maj 2010

vores familie

Ylva tegnede et billede til Wenni til fars dag. Det forestiller vores familie. Hun er vores egen lille Kaspar David Friedrich.

fredag den 14. maj 2010

skidt til guld

På en af vores skovture fandt jeg et uglegylp.....for første gang i mit liv. Det syntes jeg, var meget spændende. Nu har jeg givet den til Áki, for han kan bytte den mod et kinderæg hos Herr Hermann. Kalder man ikke det at forvandle skidt til guld?

torsdag den 13. maj 2010

pragtstykke

Dette pragtstykke lå mellem Ákis fødselsdagsgaver. Det var kærlighed ved første trut. Hornet er fra Kjelds barndomshjem.
Det blev straks taget med til basunundervisningen. Susanne (læreren) troede ikke, han kunne få lyd ud af den. Men hun troede hurtigt om igen. Der er pust nok i den dreng til at styre en hel jagd.
Vi troppede forøvrigt op med chips og sodavand til basun....for vi måtte jo fejre på de forhåndenværende steder i mangel af tid derhjemme. Susanne var vist ret rørt over, at han hellere ville til hende, end at være hjemme på sin 10 års dag.

tirsdag den 11. maj 2010

90

Hjertelig tillykke Inger, med de flotte 90!

mandag den 10. maj 2010

Nu til dags

Nu til dags har børnene ikke engang tid til at fejre fødselsdag. Ak, ak! Hvis der ikke er skole, er der fritidsprogram. Nå ...... jeg fik lige fotograferet den lykkelige fødsellar på vej i skole i regnvejr. Så må man håbe, han i det mindste bliver fejret ordentligt af sine klassekammerater.