lørdag den 1. marts 2008

sangskat

Den søde artige dreng hjemmefra Danmark har sendt mig et link på et nyt bidrag til den danske sangskat.

stolt


Hvad er det sødeste på dette billede, drengens ansigtsudtryk mens han griber ( en perfekt ) D-dur, eller faderens begejstrede og stolte mine?

tryk


Weekenden bliver brugt til at lave stoftryk. Der skal komme puder ud af det, som passer til mine gulvtæpper. Trykværkstedet på Wennis skole skal desværre lukkes, så det er med at udnytte det så længe det går.

fredag den 29. februar 2008

gross


Enten er det "soooooo gross bin ich! ", eller rensdyr. Det huskes desværre ikke, billedet er fra en fjern fortid.

!!!!!!!!

Alvorlig samtale efter middagsmaden.
Mor : " Áki og Ylva, kan det være at I er begyndt at drille hinanden rigtig meget?"
Àki : "Jaaaaa, joooooo"
Mor : " Og hvordan kan det så være?"
Ylva : " Jamen, det er fordi vi plejer at drille Kári, og det er så sjovt. Og nu, når han ikke er der, er der ikke andre at drille end hinanden."
Mor : "!!!!!!!!"

torsdag den 28. februar 2008

Ak!


Ak, hun sidder der stadigvæk, benene når bare lidt længere ned og noderne er blevet lidt sortere. Billedet her er vel omkring tre år gammelt.

onsdag den 27. februar 2008

god film


Hvis I ku li de andre fotos, hvad siger kusinerne så til dette billede fra sommerhussofaen? Mon det er en god film I ser?

kusiner


Der dukkede nogle gamle fotos op fra vores besøg hos kusinerne for tre år siden.




10000 BC


Det er kedeligt at være syg. Paps har fundet en trailer fra den nye Emmerichfilm, den tager vi morgen/middag/aften.

tirsdag den 26. februar 2008

mønstre


Når man keder sig bravt, og søster så endelig kommer hjem fra skole, så er det dejligt, når hun har en god underholdningside.


Det er noget hun har haft om i skolen, i faget "Naturphänomene". Man tager små runde kaffefiltre, klipper et hul i midten, maler et enkelt mønster, ruller et stykke filter sammen og stikker i hulet, "paddehatten" stikkes i et glas vand.
Snart har man de flotteste mønstre.

mandag den 25. februar 2008

ferieplanlægning

Line sendte mig følgende link til hendes pariser lejlighed, som hun udlejer i ferier og weekender.

mindst fodformet

Mette sendte mig dette link med bemærkningen, "at det nok var det mindst fodformede strik hun har set i sit liv".
Er det ikke fantastisk flot?

En lille pil i højre hjørne gir adgang til flere modeller.

søndag den 24. februar 2008

frø


Endnu en af IKEAs velsignelser, en lille nem pædagogisk beskæftigelse for feberhærgede børn: små dåser med et brev krydderurterfrø og en lille klump spagnum. Det svækkede barn skal rive et låg af, hælde 1,2 dl postevand på klumpen, kigge på hvordan det svulmer ( "Neeeeeej mor se!" ), og hælde frø på. Næste step er spisningen.

ordentligt arbejde


Áki og Ingegerd har på det nærmeste sovet siden i torsdags. Ondt i hovedet, mavepine og for Ákis vedkommende snot og feber oveni. Sikke nogle stakler!
Men nu begynder vi at vågne op til dåd. Inspireret af en gave fra paps - en herlig stempelpude - er Áki gået i gang med kartoffeltryk.
Og så skal I lige have en lille Ylvahistorie fra sidste år: Ham den tåbelige biologilærer, Herr Siegmund ( af Kári døbt Mr Sick-mund ), underviste i kartofler, og de stakkels med arbejde overbebyrdede og stressede skoleelever skulle lave kartoffeltryk i deres hæfter. Ylva kom stønnende hjem og berettede om dagens pligter, og jeg tilbød mig straks henrykt til opgaven og messede opogned om, at det var godt, at de endelig fik nogle ordentlige lektier. Pigebarnet kiggede tørt på mig og bemærkede :"Du er garanteret den eneste forældre i min klasse, der elsker kartoffeltryk"