mandag den 9. juli 2012

bare dejligt

Vi har engang i tidernes morgen fået en toastmaskine af mormor, som bliver brugt RIGTIGT meget. Kári, som regner med snart at flytte hjemmefra, har en sådan øverst på sin fødselsdagsønskeliste. Han er nok bange for ellers at sulte ihjel.
Bare ærgeligt, at den lille lukkemekanisme, somm trykker brødene med indhold i den rigtige position til ristning, er blevet væk.
Bare dejligt, med nogle spændende tekniske problemer, mener Áki.

søndag den 8. juli 2012

sportsdag

Forleden var der sportsdag på Ylvas gymnasium. Det bliver ledet af lærerne og eleverne fra 10. klasse. Ylva og en sød, men stille pige fra parallelklassen, Hannah, fik tildelt ansvaret for klasse 6e. Efter at have guidet 30 12årige igennem et heldags sportprogram, kom Ylva afslappet hjem med et grin på ansigtet. De havde været så søde, specielt drengene havde været skægge. "Nååå, nåå, men hvad, var de ikke svære at holde styr på?", spurgte jeg. Ylva:"Da vi kom, forklarede jeg klassen reglerne for dagen, og hvordan man skal opføre sig. Et par drenge lavede noget, de ikke måtte. Så spurgte jeg en af børnene, hvad drengene hed og gik hen og kiggede strengt på dem og nævnte deres navne og sagde, at de skulle opføre sig ordentligt. Derefter gik de hele dagen ved siden af mig og kiggede op på mig ligesom Kvik. Det var ret morsomt. OG der var orden på klassen."
"Og hvad lavede Hannah?" "Hun holdt mappen med opgaverne i".