fredag den 18. april 2008

nu skal der handles II


Ylva har tappert båret det nye tørklæde og færdigstrikket uldhue hele dagen.......solen er så småt begyndt at varme, hvad sagde jeg?

hvaler er fredede


Siden Havmusen er kommet i brug, er der ikke mere sikkert i Knebel Vig. Kjeld sætter garn og fanger alt, hvad der kan krybe og gå ( og svømme ).
Husk Kjeld, hvaler er fredede!

torsdag den 17. april 2008

damp


Aftenen før Store Bededag skal der være damp på køkkenregionerne. Hvedeboller skal nemlig hæve over dampbad.

onsdag den 16. april 2008

nu skal der handles

Der lå sne på Achalm idag!!!!
Sidste år på samme tid havde vi en gennemsnitstemperatur på 20°. Jeg har besluttet mig for, at det kan være nok, nu skal der handles. Idag har jeg indkøbt et varmt tørklæde og jeg er startet på at strikke en matchende hue i uld. Når huen er færdig, bliver det stensikkert solskin. Tror I ikke osse?

tirsdag den 15. april 2008

en tank


Pludselig stod der en tank i køkkenreolen. Jeg ved ikke, hvordan den kunne få plads. Jeg kan aldrig få plads til noget i den reol, den er altid propfyldt. På tanken er der vedhæftet en seddel " Spenden für das Liasfest". Den minder lidt om deder miner, som stod runtomkring, da jeg var barn, og som man kunne putte penge i til enker og faderløse slægtningen af søens faldne. I denne udgave løfter man det sorte låg og putter en mønt i. For Liasfesten blive afholdt den 1. maj iår, og der skal købes både sodavand, chips og slik.

altså!!


Her er alle enige. Det er den tristeste april i mands minde, selv Wenni, hvis hukommelse jo som bekendt rækker mange, mange årtier tilbage, kan ikke huske så meget regn og grå himmel i denne måned. På Alb sneer det!!!! Altså!!
Godt vi idetmindste, i form af løgplanter, har lidt forår indendørs.

på vej.....


På vej til Judith i søndags.........bemærk Achalm i baggrunden.

mandag den 14. april 2008

god nat



I skal lige have et godnatbillede......fra for 2 år siden.......

søndag den 13. april 2008

søndagskoncert


Idag spillede Ylva og Áki til den årlige koncert hos Judith.
Bemærk tæppet......


Judith og hendes mand.