fredag den 25. februar 2011

øve fransk

Ylva fik til sin konfirmation af den franske bonusfamilie et gavekort til det franske Amazon.
Det har taget sin tid, at beslutte sig for, hvad alle de mange penge skulle bruges til.
Men nu er der indkøbt og installeret et fransk computerspil. Og nu skal jeg være på vagt, når jeg bliver spurgt: "Moar, er det ok, jeg går op og øver fransk?" For chancen for at det er grammatikken hun mener, er forsvindende lille.
Pludselig er lillebror også blevet rigtig interesseret i at øve.
Til gengæld mener hun, at ordforrådet vokser stærkt (hun sidder da også med en ordbog): hajfinde, skodder, kemisk reaktion og mange andre nyttige ting var gårsdagens høst.

torsdag den 24. februar 2011

gamle dage

En ven fra gamle dage i Island, Daniel Dely, sendte Wenni dette foto. Det kan jeg slet ikke stå for: vildmand på trekking.

mandag den 21. februar 2011

ryddet op

Så er der blevet ryddet op i butikken, og lagt nye varer på hylderne.

søndag den 20. februar 2011

mægtig hyggeligt

Jeg var på Biofach igår. Sammen med Nina, Cecilia og Áki. Det var mægtig hyggeligt og skægt at have ungerne med. Man får jo snakket med en masse folk/forretningsforbindelser. Chefen for et strikkefirma, jeg har arbejdet for, forklarede børnene, at hvis man ikke havde ondt i maven efter man have været på Biofach, så havde man gjort noget forkert - altimens han forærede dem en chokoladekiks. Derefter vandrede vi igennem de kæmpe haller fyldte med økologiske madvare, og åd os igennem den ene smagsprøve efter den anden.
Jeg fik denne dusk forærende. Hvem kan se hvad det er?