lørdag den 27. februar 2010

se,

Se, hvad jeg fik i supermarkedet i dag.....man putter 5 halve nødder i den lille stofpose, putter det i vaskemaskinen i stedet for vaskepulver, og får rent vasketøj uden anden miljøbelastning end vandforbruget.
Og ser posen ovenikøbet smuk ud. Men det var ikke derfor jeg købte den. Nej, nej!

onsdag den 24. februar 2010

glimte

Så smeltede snemasserne. Åh, det gjorde godt!
Solen får Marienkircheenglen til at glimte mod de mørke skyer. Er det ikke en dejlig udsigt vi har fra køkkenvinduet?

tirsdag den 23. februar 2010

raclette

Ylva er taget på en 10dages udveksling til Aix-de -Provence med sin klasse.
Som afskedsmiddag havde hun ønsket sig raclette. Det består af mange slags grøntsager, skinke og ost, som man selv efter smag og behag kan fylde på en lille pande og bage i en ovn, som står midt på bordet. Dertil spiser man brød og kartofler.

Sådan ser en færdig pande ud.
Dem kan man spise rigtig mange af i løbet af en aften.

mandag den 22. februar 2010

ærg dig

Oma og Ylva er hardcore-ludo-spillere. På tysk hedder spillet "Ärger dich nicht", de kalder det "Ärger dich". De to Wellsandt-damer hygger sig mægtigt med at slå hinanden hjem for et godt ord. Der må være et blodtørstigt gen i den gren af familien.

søndag den 21. februar 2010

at bage

Her i vinterferien har der været dejlig meget tid til at se vennerne. Så er der tid til at tilbringe en hel dag sammen og lave lidt ekstraprogram, som f.eks. at bage.
Først bager man et par plader fulde af aliens, elefanter (med elefanthømhømmer) og hvad fantasien ellers kommer op med. Bagefter spiser man det hele (næsten) oppe i hængekøjen. Det er bare SÅ hyggeligt.