fredag den 15. april 2011

dryppen

Kári forsigtigt:" Moar, havde du snart tænkt dig at tage ud og købe ind?"
Mor: "Øh?"
Kári:" Jo før, da jeg var sulten, så åbnede jeg køleskabet og alt jeg kunne høre, var en svag dryppen - som i en drypstenshule - og så ekkoet....."

tirsdag den 12. april 2011

teatertrup

Ylva er med i en af gymnasiets teatertrupper.
De er meget ambitiøse i deres valg af stof - og jeg må sige - også meget dygtige skuespillere.
Er plakaten ikke flot? Det er Ylvas værk.

Min datter som fornem dame, Catharina.
Hun bemærkede tørt, at det var hendes første rolle som kvindeligt væsen - hun plejer ellers altid at spille ond/uhyggelig mand.
Hun er nu også vældig god til at fnise, vrikke med hofterne og sende forførende blikke.


Hold op, hvor var de dygtige!

mandag den 11. april 2011

Bürgersee

Oma ville gerne på udflugt til Bürgersee ved Kirchheim, dér hvor hun og Opa og de tre frække sønner: Jürgen, Günther og ikke mindst Werner har været på tur utallige gange i gamle dage, hvor hun og Opa og siden Yngvi var på hyppige fisketure. Der løber en sti hele vejen rundt om søen, som Áki skubbede kørestolen på. Oma sagde helt cool: "Pas på min dreng, jeg ER blevet vasket en gang i dag".

Áki, det kloge væsen, havde resterne fra eftermiddagskaffen med i lommen. Det var der en blishøne og en fiskesværm, som var glade for.

Wenni plukkede endda blomster til sin mor. De står nu i en lille vase på hendes stuebord.

søndag den 10. april 2011

begyndt

Sommerlivet er begyndt. Alt hvad der kan gøres i indkørslen, bliver lavet der. Idag har jeg endda grillet. Ylva blev helt blød i blikket, da jeg tændte bål, mens hun sad med matematiklektierne. Hun elsker mig helt klart mere, når jeg har en grillsteak i hånden. "Mor, i min alder interesserer man sig bare meget for mad".
Vi har spærret af med store papkasser, så Kvik ikke løber ud på gaden.