lørdag den 31. januar 2009

eftermiddag



Lørdag eftermiddag i det lille hjem.....
Kári er i biffen og se Transporter (udemærket, selvom den er fransk, er drengens vurdering). Jeg går i ring og bider negle (5 dage til messen).

kogler


Da vi var i Wilhelma fornylig, samlede vi kæmpefyrskogler.....

onsdag den 28. januar 2009

øvning



I gamle dage, da jeg lærte instrumenter, arbejdede jeg med noder, blyant, flid og knofedt. Ak, ja, det var tider!
Nu tildags, når Kári øver, får han enten musikken af læreren på et USBstick, eller han har et forbillede på YouTube, som viser fingersætning, stil osv.
Det er nu ret smart!

tirsdag den 27. januar 2009

cykle



Bedre sent end aldrig - nu kan Áki cykle. Han kørte ud efter middagsmaden, og hvis jeg ikke tilfældigvis havde fået fat i ham en time senere, var han nok ude og køre endnu.

mandag den 26. januar 2009

tilstand


I disse dage bliver besøgende i mit atelier modtaget med et skarpt: "Ikke træde på noget!" De fleste opfatter hintet, og bakker ud uden kommentar. Men Ylva blev igår så forarget over rummets tilstand, at hun kom med en MEGET spydig bemærkning. Stakkels hendes børn, siger jeg bare!

søndag den 25. januar 2009

I anledning af


I anledning af Tante Mias fødselsdag havde jeg aftalt med ungerne, at når de havde været i bad og taget deres stiveste puds på, skulle jeg tage et billede, printe det ud, putte det i en ramme, pakke det ind og så afsted til kaffe i Ludwigsstrasse, Kirchheim/Teck. Hvis andre ønsker en lignende donation, er det bare at sige til.