lørdag den 27. juni 2009

MEGET sjovere

Der er mange gode ting ved at have en mor med sigøjnerblod i årene og derfor at have boet i en god del af Danmarks købstæder.
Det er f.eks. helt sikkert MEGET sjovere at se "Rejseholdet", når man faktisk har boet (næsten) alle steder, hvor tv-serien foregår.
Og det fører os så hen til, hvad familien Wellsandt/Ribers egentlig laver om aftenen. For vi har jo, som I alle ved, ikke noget fjernsyn. Fordi det der kommer i fjernsynet er noget manipulerende tidsspilde. Manipulerende ud fra et politisk synspunkt: Jeg skal ikke have nogen til at tolke virkeligheden for mig på en skærm (så hellere leve uden nogen fornemmelse af, hvordan resten af verden ser virkeligheden). Tidsspilde fordi: Mine børn skal ikke sidde foran en skærm og se på åndssvage serier om eftermiddagen. De skal lege og øve instrument.
Men om aftenen, så slækker vi kraftigt på principperne og ser den ene DVD ( fra Flensborg biblioteket) efter den anden med danske serier.
Ja, den er jo svær at forklare. Så jeg gir op på forhånd.

onsdag den 24. juni 2009

skattejagt

Morfar spurgte:"Har I ikke lyst til en skattejagt?"
Den var Lias straks med på, og så gik de igang, som skudt ud af en kanon. Jeg nåede lige et billede, da de var kommet ud af Liashulen med bytte.


Og her er de dukkede op fra en farefuld tur igennem"Den hemmelige gang", godt at de ikke stadig sidder dernede i en brombærranke og vandsmæder!

Spændende! Gad vide om de finder den skat!

Jo, sørme!

mandag den 22. juni 2009

ædel kunst

Wenni har været sygemeldt og har derfor haft en del tid til ÆGTE vigtige ting, som f.eks. at reparere Julius gamle guitar for derefter at undervise Áki i guitarspilningens ædle kunst.


Jeg tror, drengene synes, at det høre med til at blive en mand, at udvikle hårde firkantede fingerspidser.

søndag den 21. juni 2009

hos mor & Kjeld

Vi var til fin middag hos mor & Kjeld. Den blev startet med lidt musik.

Der er så flot i deres stue.

Her er et par billeder af børnene....





Til sidst blev der set lidt tv.