torsdag den 21. februar 2008

Sejr


Efter to seje skråskriftsøvningshæfter blev nu sidste side skrevet til ende. Áki er nu fuld uddannet skråskriver og må nu.............skrive med FYLDEPEN!!!!!
Dette er en mindeværdig morgen. Om lidt skal fru Albrecht have besked.

tirsdag den 19. februar 2008

hammerflot


Er det ikke en flot gave : selvstrikket karklud, selvlavet sæbeholder og selvlavet sæbe? Tja, man skal have Mette som veninde for at få sådan noget. Jeg nænner næsten ikke at tage det i brug, men nu skal det altså være.

mandag den 18. februar 2008

kærlighed


Vi fik vafler idag.
Da jeg fik dette halvfjerdser-Husqvarna-vidunder af Mette, var jeg ved at besvime af henrykkelse. Tænk at gå af med et sådan klenodie! Det må være ægte kærlighed.

søndag den 17. februar 2008

dagens bjerg


I strålende solskin vandrede vi idag til Bolberg. Vi stillede bilen ved foden af Rosberg og gik vestpå. Noget af vejen var stier i hårnålefacon. Bolberg ligger 880 m oppe. Deroppefra har man en fantastisk udsigt. Vi havde madpakker med.


Den lille hytte her står ved udsigtsstedet.




Vi havde brug for vandrestokke.


....og solbriller.

ørkenliv


I formiddags var Ylva med til at vælte Jerichos murer i Leonardskirche.......vi fik lige improviseret et kostume. Papas skjorte og et uldtørklæde fra bedstemor.

ryg, ben, knæ, fødder, ansigt


Ylva har fået nyt bordtennistrænningsdragt. Der står SSV-Reutlingen på ryggen. Hun er meget glad for den. Der er lynlåse i benene helt op til knæene, så man kan tage den af og på uden af tage skoene af.
Der var kamp igår. De stakkels drenge fik bank. Ylva kom hjem med ømme fødder og et lykkeligt ansigt.