lørdag den 8. marts 2008

gæster


Det er godt, at der nogen gange kommer gæster. Som nu til Ylvas fødselsdag. Så får jeg ryddet op og gjort rent. Idag er der endda kommet en urtepotte med forårsspirer ud på trappen.

fredag den 7. marts 2008

frodig urskov


IKEA-potterne (engang blot en klump tørret spagnum og lidt frø), er under Ákis kærlige pleje blevet til en frodig urskov. Nu kan vi snart høste rucola, basilikummen tager lidt længere.

lego

Jeg synes, Kári beretter om så mange gode musikudfordringer fra Mellerup, lærerne har sådan nogle gode ideer. Nu har han sendt mig dette link fra et stykke han skal spille/synge med sit sammenspilshold. Er det ikke bare vildt morsomt ? Og kan man ikke bare forestille sig Kári synge dether fantastisk ?

torsdag den 6. marts 2008

forandringer



Dether billede stammer osse fra julen 05. Det er vel Kári, der har forandret sig mest sidenda. Eller er det Ylvas kasket?

damebillede



Fandt lige dette foto, jeg tror det er fra julen 05. Hun så ret fræk ud dengang, hvad?

gul lykke


Siden i mandags er det vinter igen. Det fryser og Achalm er hvid. Men i weekenden plukkede jeg disse og påskeliljerne i Ylvas altankasse er kommet.

onsdag den 5. marts 2008

has


Jeg har lagt rent sengetøj på og lavet kamillete. Nu hopper jeg under dynerne og læser det sidste af min Martha Grimes krimi. Forhåbentlig kan det hyggeprogram gøre has på en begyndende snue.

tirsdag den 4. marts 2008

en enkelt quiz

Sådan en sen aften, når man ikke rigtig kan fået taget sig sammen til at gå i seng, er det hyggeligt med en enkelt quiz eller krydsogtværs fra BBCs hjemmeside - og skægt at få øvet sit engelsk lidt.

her ses


Siden Wenni har fået atelier, er Áki i en kreativ fase. Alle de gode ting, der findes deroppe, er noget så inspirerende. Her ses en engel.

smukt glas


Wenni var fornylig i karlsruhe. Dér fandt han denne trefarvede glasskål. Den er gammel, men hvor og hvornår den er fra, vides ikke. Måske Jørgen kan hjælpe ?!!!

fortidsvæsner


Fandt detteher foto fra en fjern fortid.

mandag den 3. marts 2008

Nuser

Dave sendte dette link til os idag. Det er fra slutningen af 70érne i Stuttgart, hvor han boede i kollektiv i et besat hus i Stuttgart sammen med hans ven Werner. I slutningen af filmen ser man samme Werner som besøgende i Daves udstilling.
Hvordan kan man mest rammende beskrive den unge Werner? Nuser?

tung

Mor : " Det er da utroligt, så tung din skoletaske er idag!"
Áki : " Jamen, det er fordi der er sten i."
Mor : "Sten!!!!!!"
Áki : " Ja, til at vise til de andre."