lørdag den 21. juni 2008

fint




Fin lyserød ikke?

helt op til stjernerne


Fredag aften klokken 20 mødtes de store elever fra Ákis klasse med forældre og lærere for at tage på aftenvandring op på Achalm. Det var en slags afskedstur, fordi de efter sommerferien efter to år hos Fru Albrecht i "Eingangsklasse" skal forlade klassen og starte i 3.


Fru Albrecht syntes vist slet ikke at det var hammerhårdt at kæmpe sig op af Achalm i lummervarme.


Halvt oppe nydes udsigten fra "Scheibengipfel".


Oppe på borgruinen lavede vi bål og grillede pølser.
Til sidst, da det var blevet helt mørkt, pakkede Fru Albrecht en overraskelse ud. Det var en lille varmluftballon af papir, måske 80 cm høj. Børnene skrev deres navne på den, tændte en lille plade af tykt papir dybbet i parafin og sendte den afsted. Det var smukt at følge lyset...den kom helt op til stjernerne, før den slukkedes.

torsdag den 19. juni 2008

sommerdejligt


Det kan godt nogengange været lidt svært at komme tilbage til Reutlingen efter pinseferien i Danmark. Et virksomt middel mod hjemve er at ordne potter og bede, så huset ser sommerdejligt ud. I år har jeg fået verbene og små petuniaer foran mit værksted.......


.........og lavendler og blå petuniaer i resten af vinduerne.

tirsdag den 17. juni 2008

dejligt

Det er så dejligt, når man bare har rigtig meget lyst til at lege. I disse dage leger Ylva og Áki sammen eller hver for sig playmo eller lego i en uendelighed.

mandag den 16. juni 2008

spillesammen

Da Kári blev 3 og skulle til at lære violin, gik jeg hen på musikskolen for at melde ham til. De prøvede dér at forklare mig, at når man er så ung, kan man ikke lære så svært et instrument. Jeg gik hovedrystende derfra, fandt ham en suzuki-lærer, og har ikke sat min ben dér siden....før her i lørdags. Det er nemlig sådan, at Ákis violinlærer siden i sommers er blevet ansat i musikskolen, derfor er Áki nu musikskoleelev, og skulle deltage i lørdagens spillesammen-arrangement. Jeg må nok sige, der er sket noget i de forgangne 13 år! Der var ca 30 rødder på Ákis størrelse, som spillede sammen, det var virkelig imponerende!
Drengen synes osse det var sjovt, så vi glæder os til næste gang.

spillesammen II


Jeg har osse hørt Káris sammenspilshold, der var koncert på Unges hjems efterskole medio maj. Det var ret suverænt! Jamen, jeg er rævestolt!


Han kan virkelig finde ud af at flytte fingrene...om det så er vandret eller lodret.



....og synge...jamen, ak, suk, hvad skal man dog sige? Jeg tror bare, jeg sætter dette indslag under rubrikken PRAL.

søndag den 15. juni 2008

wc´et


Wenni ville gerne gøre wc´et istand, og det synes jeg var en glimrende ide. Så han har stået hele lørdagen og en god bid af idag og skrabet løs maling og puds af væggene. Bvaaaadrrr, hvor det støvede. Nu har jeg, som husets vægoppudser, fået lov til at gøre væggene glatte, inden husherren maler det hele. Jeg fik osse lov til at vælge farven. Der var ingen tvivl, det blev en sart lyserød.