fredag den 17. april 2009

fint besøg

Her ses Reutlingens borgmester, Frau Bosch, samt Tysklands præsident, Horst Köhler + diverse andre vigtige mennesker i Spendhaus´trykkeri, som de besøgte igår. I baggrunden ses en række af Wennis elevers værker, et arbejde inspireret af byens berømteste kunstner HAP Grieshaber...

......museets pædagog var meget ivrig efter at få dem hængt op til besøget. Wenni fiskede efter en indbydelse til arrangementet, men det kunne ikke lade sig gøre, for han var ikke tjekket af BND (Det hemmelige politi, tror jeg det kan oversættes med).

Wenni har kaldt dem HAP´sies.

torsdag den 16. april 2009

nedlægning

Vi har fundet sommertøjet frem frem. Nogle bukser skal dog lægges ned.

tirsdag den 14. april 2009

ren hygge

Vi havde påskebesøg. Det var ren hygge.
Der blev spillet og leget......og strikket og drukket likør. I en uendelighed i den forårsvarme indkørsel.


Vi har fået hund.

mandag den 13. april 2009

orgelhimlen

Her efter helligdagene segner byens organister om på liggestolene i deres haver og gisper efter luft. Det nyder Ylva godt af, hun har sikret sig nøglen til Marienkirche, og er i orgelhimlen.

søndag den 12. april 2009

glædelig påske!

Dagen startede med udpakning af påskepakke fra mormor og Kjeld, det blev nydt og celebreret i stor stil.

Påske er en alvorlig ting her i Sydtyskland. Specielt, når man synger i kirkekor. Vi deltog i en smuk børnegudstjeneste i Leo, hvor både Ylva og Áki sang solo. Alteret var hyldet i sort stof, en tornekrone hang over korset. Det skulle så børnene fra menigheden tage væk, mens præsten spurgte: Og hvad bruger vi nu? Børnene forslog: blomster, lys, osv. Det fik de så lov til at hente og dekorere med. De ville osse ha påskeæg, men det fik de nu ikke.
Jeg synes, det var et smukt billede. Smukkere end de fleste prædikener, man sådan bliver udsat for.

Om eftermiddagen gik turen til Oma. Vi stoppede på vejen for at Áki ikke skulle brække bilen til og for at plukke en lille buket. Vejen til Bad Urach er ekseptionel smuk, man kører langs med Alb. Frugttræerne blomstrer, alt er lysegrønt.