torsdag den 20. december 2007

kortspil


Far skulle osse lige ha tørt på.

Kvindens bedste ven


Børnene er gået, Wenni er gået, far er ved at stå op....jeg snupper lige en runde med mit æble.

onsdag den 19. december 2007

Augsburg





...er en dejlig by. Idag var far og jeg turist dér.

filosofie


De par få ting her købte vi i et berømt konditori, Euringer, de laver frankiske specialiteter. På deres poser står der : Philosophie höchster Qualität. Er det ikke bare vidunderligt?

Arbejde og kunst





Idag var jeg i et firma i Augsburg. ( Nej, de købte ikke noget - for skandinavisk ).
Disse vidunderlige tryk hang i foyeen. Det ene billede må være fra fabrikken, hvor jeg var idag. Det meste er nu lejet ud til andre virksomheder. Men sengetøj bliver der altså stadig produceret. Når jeg ser på disse billeder, forestiller jeg mig hvor helt utrolig mange mennesker, der må have været inde i de helt utrolig mange og lange bygninger. Sikke alt det slid ! Tror I de har haft gode arbejdsforhold ? Sloganet fra foyeen " LABOR ET ARS", gjaldt det osse for dem?

werifon


Familien har fået en mobiltelefon - nummeret meddeles gerne, hvis der er interesse . Telefonsælgeren spurgte mig i ramme alvor : skal den være sølv eller rød ?
Dagens dummeste spørgsmål.

tirsdag den 18. december 2007

post


Der er kommet post fra New York.
Foto med madame iklædt turban kommer ved lejlighed.

www.etsy.com, jeg synes altså, at det er en fantastisk forretning. Wenniiiiii, søde, kan jeg ikke liiiige låne dit visakort ( igen).

Hvis der er nogen, der vil vide, hvor jeg har den ( underlige) hat fra, siger jeg : fra New York. Det lyder da som om det var en selvhenter, ikk?

Musefamilie

mandag den 17. december 2007

de fik ham overtalt


.........og nu læser han........

Søndag

Igår tog vi en rigtig slapper.
Wenni læste historie for os efter morgenmaden, efter middagsmaden og så snuppede vi lige en extra lang godnathistorie efter aftensmaden. Det er andet bind fra Tiuri-bøgerne af Tonke Dragt, der trækker.
Tiuri er lige undsluppet sit fængsel, hvor han var indespærret af den sorte ridder med det røde skjold, en skidderik, som vil spille skak med Tiuri med livet som indsats.
Nu skal han slippe ud af "Den uendelige skov", som er sprængfuld af sorte riddere og grønne, lumske skovmænd.
Men idag arbejder Wenni til klokken 16 og er sikkert mere død end levende bagefter, det er nok begrænset, hvad vi kan presse ud af ham. Men når Ylva kommer med nakkemassage og Áki med sine store sorte øjne spørger: Hvad tror du, der sker nu?......så får de vel ham til at makke ret.

Ylvas nisser

De har noget at se til med alle de unger, de to gamle nisser oppe i Ylvas vindueskarm.

søndag den 16. december 2007

Flyttekasser

Wenni er ved at indrette sit atelier. Bogsamlingen bliver sorteret og sat på plads. Flyttekasser ( fra forsommeren 2002 ) bliver pakket ud. Manden har veltilfreds bemærket : Der er plads til MAANGE nye bøger!

Sidste jul


I skal lige ha familiebilledet fra sidste jul .....

Jeg er stor.


Se hvad jeg opdagede på Ákis dørkarm idag !
De har om mål og vægt i skolen for tiden.
Mindre og mere diskret var åbenbart ikke godt nok for den unge mand.

champignon


Hun er den bedste pige-bordtennis-spiller i verden ( næsten ). Det beviste hun igår. Hun tævede dem alle. Træneren sagde, at ingen af drengene fra hendes hold var kommet så langt.( Tandsmil ). Dender Ehrenurkunde hænger nu over sengen. Næste turnering er nu etellerandet med Baden-Württemberg.
Hvad siger " der Killer " til det?

Den sødeste stadigvæk


Hvis det skulle brænde ville han være det første ( efter levende væsner ) som jeg ville redde.