fredag den 2. juli 2010

Børnemusical

Børnekoret fra Leo var inviteret til at uropføre en musical om Sankt Peter i Stadthalle Göppingen. Invitationen kom fra Landeskinderchortag, en dag hvor børnekor fra hele Baden-Württemberg mødes og laver forskellige aktiviteter. Leokoret var så og sige hovedattraktionen, så det var en stor ære.
Salen rummer 1200 tilskuere, og den var næsten fuld.

Áki og nogle andre piger var fortællere og guidede publikum igennem stykket.

Wenni stod for alt det visuelle, samt skuespilsinstruktion. Istedet for kulisser var der billeder projeceret på et lærred.

Som fortæller bar min yngste et headset. Det ser cool ud, ikke?
Det var ikke et øje tørt, da han som afslutning på stykket, efter Peter har fornægtet Jesus, konkluderede (med det mest rørende udtryk), at alle andre ville have opgivet her, men ikke Jesus, han giver ikke op, han giver os en ny chance."Er fängt neu mit uns an".

Ylva var en af disciplene, her ses hun (kraftigt svingende masten) i en båd i stormvejr midt på Genezareth sø, Jesus er netop dukket op, gående på bølgerne. I sidste øjeblik, fiskerne var allerede begyndt at brække sig ud over rælingen....til stor fornøjelse for publikum.

Og her rapper hun sammen med en anden discipel. "J" står for "Jünger", som er discipel på det lokale mål.
Bemærk Áki i venstre korgruppe, iført en gul moderigtig kasket fra Rävemåla Järnhandel.

Min smukke datter.

Teamet bag den store succes.

tirsdag den 29. juni 2010

smukkeste

I weekenden skulle børnene og Wenni have deres store optræden for over 1000 tilskuere i Göppingens "Stadthalle" - en af de smukkeste teatre, jeg har set nogensinde.

Der var åbenbart penge tilovers i kommunekassen i halvtredserne. Men det er også der Märklin
og WMF ligger.

Mens Wenni fik ordnet kulisser, scenografi, lys, lyd osv. gik jeg på foto-tur, så I, mine kære læsere, også kan få et indtryk.

Sådan en bar! Er det ikke bare smukt?

Trappen er et kunstværk for sig selv.

Og garderoben!
Jamen, hos mig kommer tårene. De havde endda bevaret det originale stof bagtil. Bemærk plexiglasset forneden på disken. Søjlerne er beklædt med de smukkeste mosaiksten. Gulvet er også smukt, ikke sandt?

mandag den 28. juni 2010

sød

Det er på højeste tid at blogge om noget af det bedste ved at bo i Reutlingen om sommeren.
Vi har ikke nogen badestrand og ingen midsommersol. Men vi har et hav af italienske iscafeer, hvor man til en billig penge kan få de lækreste isanretninger serveret af ægte italienere med hjemve.

Ser det ikke godt ud?

Efter isen skal der lige nusses en runde. Man bliver sød af is!