lørdag den 8. december 2007

klejner


Så fik Ylva presset mig ud i klejnekaos. Det var heldigvis kun klejnt. Men klejnebunken er nu stor.
Det er vel egentlig en selvmodsigelse.

fredag den 7. december 2007

77



Idag blev Oma 77. Hendes yngste barnebarn tog sagen meget alvorligt, tog sit fineste puds på og lavede den største gave. Jeg tror hun nød det ret så meget. Jeg ( idiot) glemte at fotografere pakkens indhold. Det var en hund af karton og en masse små breve. I retning af : pas godt på hunden, gi den at æde hver dag osv.

islandsk is



Disse istapper fik jeg engang af Magga.

torsdag den 6. december 2007

Harry


Så opdagede Ylva Harry Potter. Hun er nu ret så svær at komme i kontakt med. Hun er startet på bind 1. Hvor mange er det der er? Tror I hun er til at tale med til sommer?

Influenza

Nøglebarn

onsdag den 5. december 2007

Freiburg







Idag var jeg i Freiburg. Jeg skulle besøge et firma, som producerer økologisk sengetøj. ( Ja, de købte noget ). I middagspausen gik jeg en tur i byen. Her er nogle billeder fra byen, Freiburger Münster ( kirken ), og den restaurant, hvor jeg spiste.
Selve turen derhen over Schwarzwald var helt fantastisk. Kæmpe skovområder med dybe slugter og høje bjerge.

tirsdag den 4. december 2007

Lektier


Det stakkels barn kunne kun finde denne plads i værkstedet. Der er fuldstændig tonset til af vigtige papirstykker. Paaaas pååååååå, ikke træde dér, skriger jeg uafbrudt.
Er der ikke nogen der kan komme og rydde op?

Et par julebilleder


mandag den 3. december 2007

Holland


Elke kom med lakrids fra Holland. Hun er vist rørt over, at jeg har forsøgt at engagere hende til nogle modedesignjobs. Hun er halvt hollænder og savner lakrids ligeså meget som alle andre kultiverede folkeslag. Posen hedder : Hexenhyl. Nogle af lakriserne smager af lakridsrod!!!!!
www.kado.de
Topkarakter fra min side.
Bagved nogle fotos af Volker Illi, en kammerat her fra byen.

Besøg


Idag havde jeg besøg af pasningsordningen fra Jos-Weiss-Schule. De skulle se min væv.

Jul



Áki har pyntet op. Han har endda juletræ i altankassen.

Midt om natten

Søndag morgen klokken 7 kommer en sønderknust Áki ind til mig i sengen. Mor, mor, jeg er ved at blive syg igen, jeg kan ikke sove selvom det er midt om natten.
Så måtte jeg fortælle ham, at selvom det er kulsort udenfor, er det faktisk morgen.
Så grinede han lettet. Sjovt, at han ikke kan huske det fra sidste år ! Han begynder vel nu at være mere registrende og reflekterende over for omgivelserne.

Har I hørt om stormen i nat ? Godt man ikke bor på Feldberg, 151 km/t var det kraftigste vindstød, der blev målt dér. Her hos os klaprede skodderne bare lidt.

søndag den 2. december 2007

Godnathistorie


For tiden læser Wenni om Ridderen Tiuri af Tonke Dragt
http://de.wikipedia.org/wiki/Tonke_Dragt

første advent





Vi har tændt et lys i dag, fordi det er første søndag i advent. Derefter gik vi i Leo, hvor Áki sang til børnegudstjeneste. Det var Jasmin, der holdt den.