lørdag den 6. marts 2010

passende sofa

Kári har i lang tid ville gøre sit værelset lidt mere hyggeligt. Han har pillet sit skrivebord ned. Han mener, at HVIS han overhovedet laver lektier, så foregår det alligevel enten i sengen, i toget eller i skolen. Der skal nu mere til at forarge mig. Jeg fortalte ham, at da jeg gik i gymnasiet, lavede jeg lektier i pjæktimerne, hvorefter min mand, var ved at kløjs i kaffen.

Nå....endelig fandt vi en passende sofa i AWO (føromtalte genbrug), som mændene så fik hentet.

Den skulle lige ha en kærlig hånd.

Nu er den klar til hygning.

fredag den 5. marts 2010

forberedelse IV

Glasindkøb i stor stil i min yndlingsgenbrug.

torsdag den 4. marts 2010

forberedelse III

Dette foto er netop truffet ind fra Beder.
Til en konfirmation hører en kransekage.

onsdag den 3. marts 2010

en dag

Kári med countryband havde deres første optræden. Sangeren er 18 og hentede forstærkerne hos os i egen jeep med høj countrymusik kørende på anlægget. Tja, han har stil, må man sige. Jeg skyndte mig at tage et billede, det kunne jo godt gå hen og blive mange penge værd en dag. Men jeg måtte ikke komme til gig´en, jeg er for gammel, siger Kári.

tirsdag den 2. marts 2010

ny tandlæge

Jeg har fået en ny tandlæge. Min gamle er mægtig god, men hun er en halv kørselstime herfra, og det virker lidt fjollet at køre så langt, når vi har mindst 50 tandlæger inden for 200 m afstand. Så jeg spurgte alle veninder og bekendte, om de havde en god tandlæge. Der var en, som blev ret flov, hun havde vist ikke været til kontrol i mange år. Der var en, som også kører langt, som om lægerne bliver bedre af at ligge langt væk. Og så var der en, som anbefalede en læge 50 m herfra. Så ham snuppede jeg. Og han var skæg.
Da jeg åbnede munden, begyndte han at klage sig: "Hvad er det for en elendighed....her er da aldrig en tandlæge, som har haft mulighed for at tjene til dagens brød, sikken en jammerdal.....osv." Så beskrev jeg min barndoms skoletandlæge. Om hvordan min klasse i tide og utide skulle derned og skulle tage "sladretabletter" som farvede de ubørstede steder orange (hvad der var ret pinligt), så blev der øvet tandbørstning og bagefter fik vi en fluortablet.
Min nye tandlæge sagde til afsked:" Godt jeg ikke er tandlæge i Danmark!"

mandag den 1. marts 2010

forberedelse II


Der er gamle minder at svælge i. Her et klip fra Káris fest.

søndag den 28. februar 2010

forberedelse I

Det er ikke kun Ylva, som har konfirmationsforberedelse. Jeg har også.
Der er bl.a. stofservietter og bordkort at tænke på.