onsdag den 17. december 2008

Julekalender 17. december


Jeg synes, man kan fornemme, hvordan Wenni omhyggeligt har placeret kameraret et smart sted ( biltaget ?), har indstillet alt det fornødne, og så stæset afsted med 100km i timen for at nå at komme hen bag Yngvi og mig og se AFSLAPPET ud.
Jeg vil gerne vide årstallet.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

1997

mette sagde ...

jeg er også sikker på at det er 1997 for nogenlunde sådan så I allesammen ud da vi mødte hinanden første gang. bortset fra at kári og yngvi havde nissehuer på med toiletpapier i!

margrethe sagde ...

Hvor er det kedeligt bare at skulle skrive det samme årstal. Så jeg skriver 1998!
Det vinder man nok ikke ved at gøre, men på den anden side er der mystiske regler i denne julekalender. På den tredie side er billedet interessant, fordi Ingegerd altid går rundt at fortæller, at hendes datter har haft kjole på EN gang. det var til Omas fødselsdag , som blev holdt på en restaurant i Tyskland, og Ylva modtog en biograftur i bestikkelse for at iklæde sig beklædningsgenstanden! Se det viser billedet jo, at det kan ikke passe!

margrethe sagde ...

Jeg vil være solidarisk - så 1998 og så er det altså er meget flot retstilling Kári indtager
Kjeld

Wenni sagde ...

Det er Silkeborg Sommer/efterar 1997 og Ylva har gott nok en kjole pa-en det var vist nok för hun laerte ad sige nej til sin moaaa, efter det var det slut med denslags.....