lørdag den 24. januar 2009

hjælper


Áki hjælper Papa med at reparere en flad cykel. Han holder stellet, finder tabte småting, opmuntrer og holder orden på værktøjet.
Lige et spørgsmål til mine læsere. Er det normalt at ordne sin cykel i stuen? (Jeg kommer fra en familie, som bringer sin cykel til cykelsmeden, når den er flad, så har ingen erfaring på det område, men synes bare at det er lidt.....underligt).

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er opvokset i en familie hvor det er en lykke overhovedet at kunne få en cykel repareret, så set i det lys må stedet være underordnet. Bare jeg skulle på cykelferie og ikke en skiferie som nu står for døren i morgen tidlig. Jeg overvejer seriøst at glemme skistøvlerne og i stedet tage en cykel med til Norge.

Ingegerd sagde ...

Hej Ane. Du er den eneste som nogensinde har slæbt mig med ud på noget så sportsligt som en cykelferie. Det var Samsø rundt. Kan du huske den tur?
I må ha en god tur til Norge!

Anonym sagde ...

Hej Ingegerd! Vi har et meget større problem: Vi kan ikke få cyklerne ud af cykelskuret! Især ikke nu, hvor det er tåget og regnvejr.

margrethe sagde ...

Ville ALDRIG vove det!
Uha dada- hvad ville der ikke ske?
Min mand har selv bygget huset og ligget på sine grædende knæ og hamret hvert eneste bræt på plads.
Hvert bræt har fået voks og sæbe og bliver passet og plejet .
Uha dada bare tanken om, hvad der ville ske....
Men forøvrigt har også med i min opdragelsesballast at en cykel er snavset og derfor repareres på steder hvor man let kan gøre rent efter sig.....