lørdag den 10. januar 2009

lektioner


Hver aften får Ylva ( og nogengange Áki ) en lektion i moderne kunsthistorie. Det synes de er højst interessant og højst hyggeligt. Her gennemgår de Damien Hirst og hans arbejder om livets forgængelighed. Wenni siger til datteren: "Nu ved du allerede mere om kunststrømningerne i de sidste to årtier end din kunstlærer!"

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Næste gang I kommer til Danmark må I besøge Kunstmuseet Arken. De har for nylig indrettet et helt specielt spændende Damien Hirst rum. Prøv at klikke ind på deres hjemmeside!

Ingegerd sagde ...

Hej Aase, det tror jeg osse vi skal. Wenni har faktisk allerede set det og var rigtig imponeret. Fulgt af et Hirstshow på Rjiksmuseet i Amsterdam, og han er nu ekspert og stor beundrer af kunstneren.

Wenni sagde ...

Kaere Ase, Hvad tror du hvem vi er? Den har vi (vil sige: mine elever og jeg)dog allerede set (og arbejdet med) der vi var i Kbh i september!
Den er vist nok utrolig god og forbavsende omfattende! og saa i övrigt har min familie sammen med mig vaeret i Amsterdams Rijks museum i oktober hvor vi saa det berömte dödningehoved (inklusive aegte diamanter paa) af den self samme Hr. Hirst og et udvalg af museets fornaemste malerier (udvaelgt af ham personligt) med stor vernöjelse!