onsdag den 8. juli 2009

forskellige

Gymnasieelever her i landet skal lave en større foredrag/opgave i et fag årligt. Ylva holdt sit foredrag for et par uger siden. Det handlede om den 30års-krigen. Hun har siden juleferien forberedt det hele ned til sidste detalje.
Kári derimod, skulle holde sin i mandags, den skulle holdes på engelsk og handle om lydmedier (kassettebånd, lper, cder mv.). Han startede forberedelserne i fredags med at downloade power-point. Hvorefter han tog til fest hele fredag nat og lørdag nat, og ikke fik lukket et øje. Søndag klokken 17, efter en kop mokka, gik han så igang. Her viser han mig, hvordan man motiverer pigerne til at lytte koncentreret til et foredrag om lydmedier.
Nå, foredraget ER holdt, og han HAR fået sovet ud.
Men det er nu mere afslappet, som Ylva griber sagerne an. Skægt, som de er forskellige!

3 kommentarer:

margrethe sagde ...

Ja, ja kære Kàri, men den går jo heller ikke, hvis emnet er ukendt for en. Er piger nu til dags virkelig SÅ dumme, så de falder for sådan en flødebolle som ham på skærmen.Det håber jeg ikke.
Mit håb er at du en dag, bliver fanget af et emne, så du griber tingene anderledes an, så kan du nå enormt langt, med alle de talenter du har.

Ingegerd sagde ...

Pigerne ER så dumme, ihvertfald mig.

margrethe sagde ...

Det var da en nyhed at Ingegerd nu skulle være dum!!!!!!!!!

Kan ikke se at du er faldet for en flødebolle med eller uden kokos.