tirsdag den 16. februar 2010

praktik

Hvem der påstår at den sydtyske gymnasie-skole er virkelighedsfremmed og erhvervsfremmed burde æde sin egen hat. Kári har i denne uge hele fem dages erhvervspratik!!!!! Tja...hvad siger I så?
Den laver han i Bauer Studios i Ludwigsburg nord for Stuttgart, et af de største og bedste musik-optage-studioer i Tyskland. Hvis man går ind i "Referenzen" på deres hjemmeside, kan man se, hvem der har optaget der i tidens løb.
Kári residerer hos Tante Mette og Julius i Eierstrasse.
Vi telefonerede i går. Han begyndte nærmest at hyperventilere, da han fortalte om studiets udstyr. Jeg har også indtryk af, at personalet er meget sympatisk. Kári talte om, at der er en del "gyldne ører". Og hvad er så det?, skulle jeg jo have at vide. Det er folk, der bare kan høre, når det lyder GODT.
Når han kommer hjem, skal jeg lige ha et kig på hans ører. Da han var lille, var de oftest sorte. Men måske det har ændret sig.

3 kommentarer:

johannes mortensen sagde ...

Dejligt, at der er en god erhvervspraktik til Kári. Hår og briller ser fremmedartet ud, men det er vel en del af praktikken.

margrethe sagde ...

Jah, men hvem ser man så når man klikker på referenzen: selveste Toots Tielemann ( fri stavning), ham har man et casettebånd med, hvis nogen kan huske hvad det er. Han spiller VIdUNDERLIGT. prøv ham på YOU TUBE, der findes han sikkert.
Kàri du ser ØM ud på det billede. hvem i familien du ligner er ikke til at se!
Onkel Kevin er i Nashville (også fri stavning) og indspiller i et berømt studio, det må vi få moster Gunvor til at skrive om!!!! Eller Kevin- selvfølgelig.

margrethe sagde ...

Det er godt at lære nye udtryk til erstatning af blomkålsører, lyttebøffer og den slags altmodische fraser.
KHKjeld