fredag den 3. august 2012

bjørneknogler

I aften sover vi på Gasthaus Bären. Den ligger ca 50m fra stedet på fotoet, en fantastisk slugt, som fører op på Alb. Der er også en gang ind i højplatoet, man kan gå de første 28m ind. Der blev fundet bjørneknogler i gamle dage. Men vi gik modigt derind, vi havde jo Kvik med.
Til spørgsmålet om mad kan der fortælles følgende: Det er kommet bag på os, at der ikke er en eneste bager eller anden forretning på ruten. Det er helt anderledes end oppe hos os nord for Alb. Så vi får en madpakke med, der hvor vi overnatter, og det var det. Ingen formiddagskaffe, eftermiddagsis, eller hvad man ellers kunne fantasere om.
God nat ønskes I her fra Hütten!

3 kommentarer:

margrethe sagde ...

Modigt gjort, kan fortælle at I den store glimrende italienske klassiske kogebog Sølvskeen, er flere opskrifter på bjørnekød. Fremsendes gerne.
Går I så og synger bjørnen sover, bjørnen sover i sit lune bo........?

Nu er der ca 2 timer til Wennis fødselsdag, så hvis du læser dette Wenni, så tillyyyyyyyyykke!

johannes mortensen sagde ...

Ingen formiddagskaffe?
Der må være alternative ruter?!

margrethe sagde ...

Kjeld og jeg gik engang i Scotland meget langt ude på landet. Vi skulle sove et sted hvor der var to huse- hotellet og en pub. Men pubben var købt at nye folk, som satte den istand og derfor ikke serverede. Så de sultne gik tilbage til et kryds, hvor vi havde set et skilt Tea- HOuse 6 km.Så vandrede vi troligt de 6 km ud, Drak te med kager og gik samme vej tilbage til hotellet.
Vi har mange gange undret os over at vi orkede de ekstra 12 km udover den øvrige dagsmarch.
Jeg vil nu sige at naturområdet som man kan se det på fotoet indbyder nu ikke til svinkeærinder og jeg tror med sikkerhed at de har godbidder i rygsækken til kildevandet!