fredag den 15. februar 2008

skovbørneren


Et par fotos fra børnehaven. Logoet har mor her designet.


Børnenes huler og tipier.


"Sofaen", til at sidde på, når der skal spises og høres historie.


Vi havde engang en praktikant......her i morgenlys.


Her sammen med Kári.


Og her er så Áki.......

4 kommentarer:

margrethe sagde ...

Sjove billeder.
Tænk at de har været så små.
Men forleden da Kàri var her, snakkede han og jeg faktisk om skovbørnehaven. Han fortalte en del om hvad han kunne huske og jeg kunne supplere med erindringer fra hans start der. Til at begynde med kunne han ikke lide at komme der (det havde han glemt), men efter et stykke tid blev han som sine søskende (senere) vildt begejstret.Vi rundede også lige hans første børneklub i Reutlingen og den senere børnehave.
Mine erindringer er at bringe til bussen der kørte til "skovbørneren"eller hente mudrede børn ved bussen. Ylva havde altid "halve træer" med ud ad bussen. Engang da hun medbragte et sådan stavær og I boede på Spendhausstrasse kan jeg huske at hun gemte sine krogede grene i et hjørne inde i det første rum ved trappen. Hun sagde til mig:"jeg "verstækker" lige mine grene herinde for ellers putter min mor dem bare i kakkelovnen."
Jeg tav, men tænkte at det kunne jeg i grunden godt forstå.
Kjeld og jeg var på besøg i skovbørneren, da der blev fejret et jubilæum (jeg tror nok det var 10 år), og der hørte vi fra festtaleren, at det var en dansk opfindelse. Gode danske ting er værd at samle på i disse tider!

At det er dig der har tegnet logoet, det er jo ganske tydeligt!
Det er rigtig sødt!

margrethe sagde ...

Når man ser begge typer sort/hvide- og farvebilleder sammen, er det jo tydeligt at der er noget særligt over de sort/hvide - ikke kun at de er gammeldags, men også at de i almindelighed er mere stemningsfulde.
Er det 3-4 år siden?

margrethe sagde ...

Den sidste kommentar var min,
- sagt hvis ikke det skulle fremgå af tekstens overmåde filosofiske indhold
kjeld

Ingegerd sagde ...

Det er en af børnehavens forældre, der har lavet de sort/hvide billeder. De er helt nye. Der er mange digitalkameraer, der kan indstilles til sort/hvid. Det giver jo en helt anden stemning og grafisk virkning. Jeg synes, fotografen har gjort det mægtig godt.