fredag den 8. maj 2009

slet ikke tid

Jos-Weiss-Schule har en bod med stiklinger på torvet en gang om året. Det er børnene fra 3. klasse, der står for den. Áki havde den vigtige post at transportere de sarte planter fra skolen til markedspladsen.
Mor:"Kan du ikke lige blive stående, så jeg kan tage et billede af dig til bloggen?"
Áki:"Nej mor, det går altså slet ikke , der er slet ikke tid, de venter på mig på torvet, for de har ikke mere til at sælge."
Heldigvis var der tid til at skråle "Heeeej moaaar", hver gang han passerede vævestuen.

5 kommentarer:

margrethe sagde ...

Hvor får de planterne fra, Lyder det fra Kjeld...

Vi andre sidder jo med smagen af hvederne i munden efter morgenmaden og overvejer hvad vi skal bruge helligdagen til....

mette sagde ...

heldigvis er han let genkendelig derude i horisonten, med sin fine stribede jakke.

Ingegerd sagde ...

Hej Kjeld.
Planterne bliver drevet frem af klasserne selv og af engagerede forældre (så engageret er jeg altså ikke, det rækker lige til den dårlige samvittighed).

Kári sagde ...

Ja, jeg kan da huske du altid hadede det der plantemarkede ^^ men du kom da og var så høflig at købe en eller anden dingenot som vi smed ud efter et halvt år =)

margrethe sagde ...

Måske syntes mor at plantemarkedet var "dødens pølse", ligesom minigolf , som du fortalte til en noget forbavset togmand da du var ca. 4- 5 år, og vi kørte sammen med toget til Danmark!! Nu vil hun til gengæld meget gerne have en have.