søndag den 2. august 2009

være lettet

Kári tog præcis til ETA´s 40års jubilæum bussen med Fun-Reisen til Estartit i Spanien. Er det ikke bare dårlig timing? Så kan man vel bare være lettet, hvis han kommer hjem i et stykke, selvom han har fået svineinfluenza.

3 kommentarer:

margrethe sagde ...

Den slags rejser er berygtede i Danmark, men mon ikke de vernunftige tyskere er bedre til at repræsentere deres land i udlandet.
KHKjeld

margrethe sagde ...

Forstår godt din bekymring! Enhver forælder er bange når "børnene" begynder at færdes ude i den store verden. Men de fleste klarer sig. Og dem forældrene ikke giver lov til at prøve noget, få skader på personligheden. Så vi regner med snart at se ham i Dagligbrugsen sælgende " Røde Molboer".

Ingegerd sagde ...

Hej mor.
Og jeg som overvejede om det ville være for hård kost for dig denne blog! Jeg vil jo ikke styrte dig i unødige bekymringer.
Nå, men jeg synes, du har ret. Og jeg prædiker for alle overbeskyttende tyskerforældre hernede, at en forældres fornemmeste opgave fra ungerne er 14, er at give slip og have tillid til deres fornuft (hvad der jo er drønsvært, når man kender sin egen=mangel på sin egen)