tirsdag den 3. maj 2011

hårnålesving

Louise og Felix er flittige brugere af husbyttekonceptet. Når man har et lækkert hus i Rødovre, kan man bytte sig til huse lige hvor hjertet begærer - for hvem vil ikke til skønne København?
I påsken blev det - heldigvis for os - til et sted i Schwarzwald, Kandern. Man kører 4 timer, heraf halvdelen på hårnålesving igennem Schwarzwald. Landskabet bliver smukkere og smukkere. Når man så ser den første stork, ved man, nu er målet nær. Tænk at dette landskab hører til Baden-Württemberg! Sådan må inkarnerede københavnere føle sig, når de kommer til vestjylland!
Her ses Louise i færd med at vande husets blomsterpragt. Hun var vist noget skuffet over den sydtyske indretningssmag, det hjalp ikke noget, at jeg sagde at kunne være MEGET værre. Men man så ud på bjerge fra hvert et vindue i huset, og der var kun en gåtime til næste ridderborgsruin.

Her er Valder og Asta. Valder var meget fascineret over at høre om Ákis skole, han ville også gerne går i sådan en streng skole, som han kaldte det. Vi regnede ud, at Áki har ca 1/3 mere undervisningstimer end Valder. Dertil kommer ca 1-2 timers lektier om dagen, hvor Valder sjældent har nogle. Asta fik (næsten) kureret sin hundeskræk af Kvik. Alle børnene fik hoppet forfærdelig meget trampolin og spillet skrækkelig meget kort.

3 kommentarer:

margrethe sagde ...

Blev Kvik også kureret for sin skræk for mennesket?

Ingegerd sagde ...

Han er slet ikke så bange mere.

margrethe sagde ...

bare vent til jeg kommer-suk- den hverken logrer-gemmer sig under sofaen------lad os nu se...