tirsdag den 4. december 2007

Lektier


Det stakkels barn kunne kun finde denne plads i værkstedet. Der er fuldstændig tonset til af vigtige papirstykker. Paaaas pååååååå, ikke træde dér, skriger jeg uafbrudt.
Er der ikke nogen der kan komme og rydde op?

3 kommentarer:

margrethe sagde ...

Hvis det kan vente til d. 22. om formiddagen så kommer der tre søvnige fra Danmark........

"Digt" til Ylva:
Ylva i rødt og orange
skriver på vom i balance
Moren klipper og klistrer,
papir samt fødder gnistrer
Men da hun tramper på hendes bog, så er det Ylva der råber.
"Paaaaas pååååååå.."

Ingegerd sagde ...

Jeg håbede jo du ville tilbyde det. Ligesom dengang du gjorde rent for mig på kollegiet. Kan du huske det?

margrethe sagde ...

Jeg har en eller anden erindring om at have kørt i tog hele natten fra Danmark og blive hentet af den ældste af mine kære døtre på "Stutten" banegård. Så gik vi op ad bjerget til hendes kollegie og fik morgenmad, hvorpå hun med ungdommeligt overmod erklærede at det var hendes rengøringsdag idag, men at hun ville springe over! Da jeg øjnede problemer for hende i forhold til de andre beboere og jeg selv skulle være der og høre på disse, foreslog jeg, at vi gjorde rent NU og i fællesskab. Jeg kan huske at vi under gulvvasken "legede" at vi dansede swaebich"(hvordan staver man til det!!!!) folkedans.Jeg husker at vi gjorde det sammen og også at jeg var lidt træt!
Senere viste du mig det det gamle overdækkede indkøbscenter, hvor jeg mens du ikke så det købte 1/2 kg feldsalat.Denne salatsort var helt ukendt på det tidspunkt i DK. Jeg fik en hel bærepose og så var det min tur til at blive til grin, og jeg stod adskillige stunder foran køkkenvasken og rensede og rensede, det har garanteret knaset mellem tænderne alligevel!