torsdag den 1. maj 2008

Kirin



Mette og jeg var inviteret til Sushi i går aftes hos Kati Wund, Ákis ven, Pauls mor. Vi synes lige vi skulle gøre lidt extra ud af det. Udklædningen faldt i god jord, Kati strøg ind og skiftede, da hun så os. Vi havde osse Kirin Beer med, det er det mærke, de altid drikker hos Haruki Murakami....

3 kommentarer:

margrethe sagde ...

I to skøre kugler!

Hermed en opskrift på en lille japansk ret,som er lavet af danmarks førende kok i japansk mad(har været på kursus hos ham).jeg ville springe osten over!
Antal: Snack eller forret til 2

1 kyllingefilet (ca. 125 g)
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk finthakket frisk persille
2 skiver Cheasy Mild 13% (20+)
2 bambusspyd - ca. 20 cm lange
1 æg
1 dl rasp
solsikkeolie til stegning


Se tilhørende opskrift:
> Japansk kartoffelsalat



Flæk kyllingefileten på langs og bank stykkerne mere flade. Drys med salt, peber og persille og læg osten på. Rul hver kyllingefilet sammen og hold den fast med spyddene. Vend kødet i æg og derefter i rasp og dybsteg i 180° varm solsikkeolie i ca. 5 min.

Server fx med dip. Som hovedret fordobles mængden og serveres fx sammen med
japansk kartoffelsalat.


Udviklet af: Kok og restauratør Jens Rahbek Hansen, Restaurant Tagaki

Anonym sagde ...

Sikke et par flotte damer. Pas på makeup'en ikke krakelerer hvis I smiler! - Har I husket at snøre fødderne?

Nana sagde ...

DET MÅ VÆRE BLEVET EN GOD SUSHI MIDDAG.