mandag den 6. april 2009

22 kærester

Vi havde en travl weekend.
Kati Wund fejrede fødselsdag og jeg skulle have dessert med. Det blev til lagkage med lys (og alkohol). Heldigvis hjalp Ylva med at bage den.

Tyskerne kender ikke til brugen af lysudpustning af fødselsdagskager. Men mine instruktioner fandt et interesseret øre. Kati pustede og pustede og endte på 22 kærester. Men hun er osse ryger.
Bagefter sang vi fødselsdagssang i kanon. For det synes vi danskere jo at man skal. Det lød smukt. "Viel Glück und viel Segen, auf all deinen Wegen, Gesundheit und Wohlstand, sei auch mit dabei."

1 kommentar:

margrethe sagde ...

Man skulle tro at fødselaren har suget istedet for at puste.
Vi havde en god weekend med gæster (Kjelds tre yngste børn m. familier, fra København, Kolding og Moskva). Familien fra Moskva underholdt jeg bl.a. med at du Ingegerd havde opvartet tyske gæster ( mener det er Wennis kolleger)med dansk smørrebrød og især snaps og at de havde fundet det eksotisk. Godt du kan udbrede kendskabet til bette Dk , så vi kan kendes for andet end den pinlige Muhammedkrise!
Vi fejrede ikke sammnenkomsten med lagkage, men med en dansk kransekage m. flag og knallerter købt hos Langenæssbageren i Århus. Nå man kommer på de kanter kan bageriet anbefales- super godt!!