mandag den 8. februar 2010

gæsteblogger fra Kenia

Jeg står på sydsiden af ækvator. Hvis jeg træder et par skridt mod nord på den anden side af skiltet vil vandets spiral, når det løber ud af fx en håndvask sno sig højre om, mern blot et skridt på sydsiden af ækvator, ja så snor spiralen sig venstre om. Man tror det ikke, før man ser det.



De to homesteads, hvor vi overnattede er en Kikuju-farm og en Masai-bolig. Gæstfri og flinke mennesker, men ikke megen nattesøvn på det ujævne sengeleje.
Dette på trods af at de det ene sted havde slagtet en 6 år gammel gås i anledning af vores besøg og det andet sted stod det på friskslagtet ged.

KHKjeld

1 kommentar:

margrethe sagde ...

DEn der gås født i 2004 har man hørt en del om herhjemme. Den skulle overgå den der mumiekylling jeg kom for skade at servere engang i Randers, da bl. a Oma og Yngvi var på besøg. Det var en hane , jeg var blevet solgt og stemningen lettede først , da Yngvi gav den det navn.
Men omtalte gås kunne iflg. Kjeld og de to andre danskere overhovedet ikke angribes med tænderne, så da mørket lagde sig over det udendørs etablissement, suttede man lidt på kødet og kastede det så bagover ind i buskene, hvor hundene stod og ventede på gæsternes godbidder. Nej, Kjeld er ikke fortsat med at spise på den måde efter han er kommet hjem.