Kagen kan erhverves hos konditor Sommer i Reutlingen, som efter min mening er bedre end den navnkundige La Glace i København. Kagerne er ikke fyldt med tonsvis af flødeskum,men fyldt med smag og fantastiske i konsistens og sprødhed. Lokalerne er også bedre end de trange i København, man kan selvfølgelig kritisere at Sommer ikke er gået med på cafè-og økobølgen. Personligt kan jeg godt lide 70/80`er looket . Hvis man går helt ned bagerst i lokalet, træder man ind ikke i paradis, men i en ”bagestue”, hvor man kan drikke sin kaffe omgivet af bage-chokolade- og marcipanforme. Støøøøøøøøøøøøøøøøn!!!!
Men nu er det vist på tide, at Ingegerd holder op med at vise billeder af og skrive om kirsebærkager, Bergerbrød og hindbærkager, det giver inspiration her i Grønfeld til for stor hjemmeproduktion!
3 kommentarer:
nøj hvor er den bare fin!
Og den smagte fantastisk, du!
Kagen kan erhverves hos konditor Sommer i Reutlingen, som efter min mening er bedre end den navnkundige La Glace i København. Kagerne er ikke fyldt med tonsvis af flødeskum,men fyldt med smag og fantastiske i konsistens og sprødhed. Lokalerne er også bedre end de trange i København, man kan selvfølgelig kritisere at Sommer ikke er gået med på cafè-og økobølgen. Personligt kan jeg godt lide 70/80`er looket . Hvis man går helt ned bagerst i lokalet, træder man ind ikke i paradis, men i en ”bagestue”, hvor man kan drikke sin kaffe omgivet af bage-chokolade- og marcipanforme.
Støøøøøøøøøøøøøøøøn!!!!
Men nu er det vist på tide, at Ingegerd holder op med at vise billeder af og skrive om kirsebærkager, Bergerbrød og hindbærkager, det giver inspiration her i Grønfeld til for stor hjemmeproduktion!
Send en kommentar